Home » Актуальні питання дошкільної освіти » На часі – практична підготовка

На часі – практична підготовка

25 лютого 2022 року на платформі MEET GOOGLE проведено настановну конференцію з питань організації і проходження виробничої педагогічної практики в закладах дошкільної освіти. Здобувачі вищої освіти 3 курсу DO1-В19 групи отримали інформацію про терміни і тривалість практики (10 тижнів), мету і завдання, керівників практики з фаху, педагогіки і психології, умови проходження практики та перелік звітної документації. У зв’язку з несприятливою ситуацією в країні, керівники практики повідомили майбутнім вихователям і про зміст практичної діяльності у випадку переходу ЗДО – баз практики на режим дистанційного навчання, звернули увагу на методичні рекомендації, подані в додатку до програми практики.

Відповідно до положення «Про організацію практики в К-ПНУ імені Івана Огієнка» здобувачам освіти запропоновано спілкування  з питань  практики на освітній платформі МООDLE та телефонному додатку VIBER. Як наслідок – створено постійно діючу групу у VIBER під назвою «практика DO1-В19».

 

P.S. У зв’язку з тимчасовим припиненням освітнього процесу з 28 лютого по 12 березня 2022 року з метою забезпечення безпеки працівників та здобувачів вищої освіти університету (Наказ ректора №26-ОД професора Сергія Копилова «Про тимчасове припинення занять та практик в умовах воєнного стану»), було внесено зміни до графіка освітнього процесу в К-ПНУ імені Івана Огієнка, відповідно до якого терміни проходження практики змінено на: 28 березня – 3 червня 2022року. Формат освітнього процесу – дистанційний (Наказ №27-ОД від 10.03.2022 року про організацію освітнього процесу на час воєнного стану). На часі – виробнича педагогічна практика в закладах дошкільної освіти триває.

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram