Home » #kpnu » Настановна конференція з виробничої педагогічної практики в закладах дошкільної освіти (DO-B20z, DOms-B20z)

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram

Настановна конференція з виробничої педагогічної практики в закладах дошкільної освіти (DO-B20z, DOms-B20z)

05 лютого 2023 року на кафедрі теорії та методик дошкільної освіти відбулася настановна конференція з питань проходження виробничої педагогічної практики в закладах дошкільної освіти.

Учасники конференції – студенті заочної форми навчання, а саме: 3 курсу спеціальності 012 Дошкільна освіта (опп Дошкільна освіта) та 2 курсу спеціальності 012 Дошкільна освіта (опп Дошкільна освіта на основі ОКР «молодший спеціаліст» ). Платформа зустрічі – Google Meet.

Керівник практики зі спеціальності Ватаманюк Г.П (кандидат педагогічних наук старший викладач кафедри теорії та методик дошкільної освіти) ознайомила студентів з термінами проходження практики, метою і змістом (змістовими модулями), провела інструктаж з охорони праці й безпеки життєдіяльності під час практики. Також Ватаманюк Г.П. як керівник практики і з фаху розповіла про організаційні моменти виробничої практики, права й обов’язки студента-практиканта та керівників практики, наголосила на дотриманні трудової дисципліни під час практики. Керівник практики з фаху Бабюк Т.Й. (кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри теорії та методик дошкільної освіти) ознайомила студентів із переліком звітної документації, вимогами до її оформлення та орієнтовними термінами її здачі. Про завдання з педагогіки розповіла Гордійчук М.С. (кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри теорії та методик дошкільної освіти) З особливостями виконання та оформлення завдань із психології студентів ознайомила Дуткевич Т. В.