Home » #kpnu » ОПАНУВАЛИ ДРУГУ СПЕЦІАЛЬНІСТЬ

ОПАНУВАЛИ ДРУГУ СПЕЦІАЛЬНІСТЬ

02 березня 2023 року на кафедрі теорії та методик дошкільної освіти відбулася звітна конференція за результатами проходження виробничої практики в закладах дошкільної освіти студентами 4 курсу POd1-В19 групи спеціальності 013 Початкова освіта, які навчаються за освітньо-професійною програмою Початкова освіта, якою передбачено додаткову спеціальність – 012 Дошкільна освіта. Керівництво практикою з фаху здійснювали: Галаманжук Л.Л., доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри теорії та методик дошкільної освіти (фах); Газіна І. О., кандидат педагогічних наук, доцент; Каньоса Н.Г., кандидат психологічних наук, доцент, Бабюк Т.Й., кандидат педагогічних наук, доцент, Гордійчук М.С., кандидат педагогічних наук, доцент; Ватаманюк Г.П., кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри теорії та методик дошкільної освіти. Керівництво виконанням завдань із психології здійснювала Панчук Н.П., кандидат психологічних наук, доцент, з педагогіки – Гордійчук М.С. 

У своїх звітах здобувачі вищої освіти розповіли про виконувану роботу з опанування додаткової спеціальності «Дошкільна освіта» упродовж 6 тижнів (16.01 – 24.02), розповіли про враження від перебування в ролі вихователя, відмітили відмінні, від початкової школи, особливості освітнього процесу в закладі дошкільної освіти, висловили думку про значимість дошкільної ланки освіти у підготовці до школи та роль теоретичних знань у практичній діяльності. Також відмітили сприятливість умов ЗДО для проходження практики та доброзичливе ставлення з боку адміністрації та вихователів до студентів-практикантів.

На конференцію було представлено пакети звітної документації, яку керівники практики мали змогу переглянути й оцінити. По завершенні конференції студентам було заплановано пройти анкету для здобувачів освіти, які пройшли практику.

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram