Home » #kpnu » Захист виробничої педагогічної практики в закладах дошкільної освіти (групи раннього віку)

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram

Захист виробничої педагогічної практики в закладах дошкільної освіти (групи раннього віку)

6 грудня 2023 року відбувся захист виробничої педагогічної практики в закладах дошкільної освіти  (групи раннього віку) зі здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти заочної форми здобуття вищої освіти спеціальності 012 Дошкільна освіта за освітньо-професійною програмою Дошкільна освіта (DOL1-B21z).у режимі відеоконференції за допомогою платформи Google Meet. Здобувачі вищої освіти успішно презентували напрацьовані матеріали, індивідуальні творчі завдання, розповідали про свої враження від практики.
У ході проходження практики студенти мали можливість систематизувати, розширити й закріпити теоретичні знання роботи з дітьми раннього віку, набути уміння створювати дидактичні матеріали з розвитку дрібної моторики рук дітей та впровадити їх у своїй роботі. Звітна документація свідчить про успішне проходження даного виду практики та виконання індивідуальних завдань здобувачами освіти на належному рівні.
Керівники практики: з фаху та педагогіки – Демчик К.І., старший викладач, к.п.н. та з психології – Дуткевич Т.В., к. пс. наук, професор. Методист з практики на педагогічному факультеті Бура Н.О. та керівник практики зі спеціальності 012 Дошкільна освіта Ватаманюк Г.П, старший викладач, к.п.н. привітали студентів із закінченням і успішним захистом практики, наголосили на важливості обраної професії для суспільства й ролі практики в групах раннього віку в становленні здобувачів вищої освіти як майбутніх вихователів.
Завершуючи захист виробничої педагогічної практики в закладах дошкільної освіти  (групи раннього віку), керівники привітали здобувачів вищої освіти із успішних захистом і побажали подальших досягнень під час проходження наступних практик.