Home » #kpnu » НА ПРАКТИКУ ВПЕРШЕ!

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram

НА ПРАКТИКУ ВПЕРШЕ!

 

11 грудня 2023 року на кафедрі теорії та методик дошкільної освіти відбулася настановна конференція з питань проходження навчальної пропедевтичної практики в закладах дошкільної освіти здобувачами 2 курсу DOL1-B22 групи (спеціальність «Дошкільна освіта», освітньо-професійна програма «Дошкільна освіта. Логопедія».

З вітальною промовою та інформацією щодо термінів проходження  практики (11-22 грудня 2023року), організації, розподілу здобувачів за базами практики і керівництва нею, виступила керівник практики зі спеціальності Ватаманюк Г.П., кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри.

З програмою практики, переліком звітної документації, вимогами до її оформлення та термінами здачі, здобувачів освіти ознайомила Демчик К. І., кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри, керівник практики з фаху. Також здобувачам вищої освіти було презентовано взірці виконання завдань; ознайомлено із процедурою їх захисту під час настановної конференції.

На заключному етапі настановної конференції Ватаманюк Г.П. провела інструктаж з охорони праці й безпеки життєдіяльності під час проходження практики, побажала вдалого старту в майбутню професію.