Home » #kpnu » ДОТИК ДО ОБРАНОЇ ПРОФЕСІЇ

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram

ДОТИК ДО ОБРАНОЇ ПРОФЕСІЇ

26 грудня 2023 року на кафедрі теорії та методик дошкільної освіти здобувачі 2 курсу (група DOL1-B22) першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 012 Дошкільна освіта, які навчаються за освітньою програмою «Дошкільна освіта. Логопедія» звітували про результати проходження навчальної педагогічної практики в закладах дошкільної освіти. Це був перший і найкоротший дотик до обраної професії, який тривав 2 тижні – з 11 по 22 грудня 2023 року). Спрямовували і контролювали пізнавальну-практичну діяльність професійного спрямування науково-педагогічні працівники кафедри – Галаманжук Л.Л., д.п.н., професор, завідувач кафедри, Ватаманюк Г.П., к.п.н., доцент, старший викладач і Демчик К.І., к.п.н. старший викладач випускової кафедри.

З вітальним словом щодо проходження здобувачами першої їхньої практики виступила завідувач кафедри, доктор педагогічних наук, професор, Галаманжук Л.Л., яка побажала успішного захисту.

Емоційно-насичені виступи у супроводі презентацій, відеосюжетів, демонстрації виготовлених наочно-дидактичних посібників свідчили про плідну роботу здобувачів освіти під час практики, про яскраві й незабутні враження від першої в житті практики. Цікавими, змістовними, логічно вибудованими й лаконічними були виступи-захисти пройденої практики Вишні В. Бидюк О., Осіпчук Н., Шаршонь А., Шкірко К., Чекалюк Д., Мелемуки Д., Малої Я., Полянської Р. та інших здобувачів освіти.

Керівник практики з фаху, кандидати педагогічних наук, старші викладачі кафедри Демчик К.І. та Ватаманюк Г.П. відмітили креативність та творчі новинки у виготовленні здобувачами дидактичних посібників. привітали здобувачів вищої освіти із успішних захистом і побажали подальших досягнень у подальшій практичній підготовці.

Представлена звітна документація та захист власних напрацювань під час навчальної пропедевтичної практики стали підґрунтям для зарахування практики усім здобувачам освіти DOL1-B22 групи.