Home » 2024 » Червень

Monthly Archives: Червень 2024

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram

Реалізація програми академічної мобільності: Перші успіхи!


Одним з важливих завдань сучасної вищої освіти в Україні є забезпечення можливості формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувачами вищої освіти. Саме на це спрямовується програма академічної мобільності, коли студент може обрати для студіювання (відповідно своїх уподобань, бачення відповідних перспектив, тощо) освітні компоненти за межами свого закладу вищої освіти. Власне це передбачено відповідними угодами про співпрацю між різними ЗВО України.
(більше…)

Науково-методичний івент «Ігромайстерність вихователя в образотворчій діяльності як запорука успішної мистецької освіти дошкільників»

18 червня 2024 року в межах договорів про співпрацю кафедрою теорії та методик дошкільної освіти було проведено науково-методичний  івент «Ігромайстерність вихователя в образотворчій діяльності як запорука успішної мистецької освіти дошкільників» для науковців і практиків освітянської спільноти міст Кам’янця-Подільського, Дунаєвець, Хмельницького і Чернівців.

Із вітальним словом до педагогів звернулася гарант освітньо-професійної програми «Дошкільна освіта. Логопедія», кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри Ірина ГАЗІНА, яка подякувала учасникам, обґрунтувала актуальність  обраної для обговорення  теми та запросила до слова кандидата педагогічних наук, старшого викладача кафедри теорії та методик дошкільної освіти Катерину ДЕМЧИК.
(більше…)

СПІВПРАЦЮЄМО ЗАРАДИ МАЙБУТНЬОГО

14 червня 2024 року кафедрою теорії та методик дошкільної було проведено науковий івент “Теоретико-методичні засади роботи з дитячою книжкою в закладі дошкільної освіти” з використанням платформи Google Meet для науковців і практиків освітянської спільноти міст Кам’янця-Подільського, Хмельницького і Чернівців. Зустріч відбувалася в межах договорів про співпрацю.

З вітальним словом до педагогів виступила гарант освітньо-професійної програми “Дошкільна освіта. Логопедія”, кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри Ірина ГАЗІНА, яка у зверненні до присутніх подякувала за участь, обґрунтувала актуальність обраної для обговорення теми та запросила до слова кандидата педагогічних наук, доцента, старшого викладача кафедри теорії та методик дошкільної освіти Галину ВАТАМАНЮК.
(більше…)

Вийшло друком наукове видання

Актуальні проблеми наступності дошкільної і початкової освіти : збірник матеріалів Х Міжнародної науково-практичної конференції // Кам’янецьПодільський національний університет імені Івана Огієнка, кафедра теорії та методик дошкільної освіти ; [відпов. секр. Н. Г. Каньоса]. Кам’янець-Подільський: Видавець Ковальчук О.В., 2024. 286 c. (більше…)

«Наші випускники – наша гордість»

Здається, нещодавно учорашні випускники шкіл вступили на перший курс спеціальності «Дошкільна освіт», здається, наче однією миттю пролетіли студентські роки, здається, лише відбулось вручення дипломів … І ось наші випускники уже працюють за фахом у закладах дошкільної освіти по всій Україні й за кордоном.

Наші випускники отримали фундаментальну професійну освіту, яка дала їм змогу досягти значних результатів у професійній діяльності, стати висококваліфікованими вихователями дітей раннього та дошкільного віку. Пишаємося досягненнями наших випускників та їхнім професійним зростанням на шляху до нових звершень.

Наталія БРИЛА після закінчення Університету працює в Хмельницькому приватному закладі дошкільної освіти «Мої обрії». Цьогоріч вона отримала нагороду «Вихователь року (2023 – 2024 н.р.)», яка була визначена шляхом таємного голосування серед колег. Це ще раз підтверджує професіоналізм та потужний потенціал Наталії як педагога. Бажаємо подальших успіхів та нових досягнень! (більше…)