Home » Актуальні питання дошкільної освіти » «Я – ВИХОВАТЕЛЬ» – онлайн захист виробничої педагогічної практики студентів спеціальності 012 Дошкільна освіта денної форми навчання

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram

«Я – ВИХОВАТЕЛЬ» – онлайн захист виробничої педагогічної практики студентів спеціальності 012 Дошкільна освіта денної форми навчання

15 квітня 2021 року студенти 3 курсу спеціальності 012 Дошкільна освіта звітували про результати проходження виробничої педагогічної практики в ЗДО, яка тривала упродовж 10-ти тижнів з 1 лютого по 9 квітня.

Керівники практик з фаху –  к.псих.н., доцент Каньоса Н.Г., к.п.н., старший викладач Ватаманюк Г.П.,  старший викладач Демчик К. І., к.п.н., старший викладач Пукас І. Л. з педагогіки – к.п.н., доцент  Гордійчук М.С., та з психології – к.псих.наук, доцент – Дорофей С. В.,  методист зк.п.н.,практики на педагогічному факультеті Костюк С.М. привітали студентів із закінченням і успішним захистом практики, наголосили на важливості обраної професії для суспільства й ролі практики у становленні фахівця.

Захист практики здійснювався на платформі мобільного додатку Google Meet з 14 по 16 год. Студенти успішно презентували напрацьовані матеріали, індивідуальні науково-дослідні й творчі завдання, ділилися враженнями від практики, яка залишила глибокий слід у вирії студентських років і внесла корективи щодо сумніву в обраній професії на її ж користь.
Зі слів студентів: це був не дотик до професії, а ціле життя у ній – яскраве, насичене емоціями, хвилюванням, довірою й любов’ю, великою повагою і відповідальністю, а ще … – гордістю, адже «Я – ВИХОВАТЕЛЬ».