Home » #kpnu » ЗВІТУЄМО ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ВИРОБНИЧОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ В ЗАКЛАДАХ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram

ЗВІТУЄМО ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ВИРОБНИЧОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ В ЗАКЛАДАХ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

10 квітня 2023 року на платформі Google Meet відбулася звітна конференція за результатами проходження виробничої педагогічної практики здобувачами вищої освіти 3 курсу DO1-B20 групи. Тривала практика упродовж 10-ти тижнів у закладах дошкільної освіти Кам’янець-Подільської міської ради м. Кам’янця-Подільського. Керівник практики зі спеціальності Ватаманюк Г.П. привітала здобувачів освіти з успішним завершенням практики, ознайомила зі складом комісії по захисту, до якої ввійшли викладачі – керівники практики з фаху Галаманжук Л.Л. – д.п.н., професор, завідувач кафедри, Пукас І.Л. – к.п.н., ст. викл. Гордійчук М. С. – к.п.н., доцент, Каньоса Н.Г – к.п.н., доцент, Демчик К.І. к.п.н., ст. викл кафедри. Також Галина Петрівна запропонувала регламент і порядок виступів-захистів.

Здобувачі освіти із захопленням розповідали про враження від практики, набутий професійний досвід, про те, що вдавалося, над чим більше доводилося працювати, щоб досягти гарних результатів. Виступи-доповіді супроводжувалися презентаціями про виконувану роботу упродовж практики. Найкращими серед них були виступи Богович Вікторії, Лаврентюк Тетяни, Осадчук Оксани, Кушнір Софії та ін. Дівчата висловлювали вдячність керівникам практики від університету і керівникам практики від ЗДО-бази практики за надану допомогу, поради, рекомендації. Цінними для членів комісії були висловлювання здобувачів освіти про те, що практика вдалася, усі завдання виконано, у виборі професії майбутні вихователі – не помилилися.

Керівник практики з психології Дуткевич Т.В. – к. псих. н, професор, професор кафедри психології освіти, озвучила результати виконання  завдань із психології, висловила схвальну думку на адресу найкращих робіт, зазначила значущість психологічних знань у роботі з дошкільниками, побажала успіхів у подальшому навчанні.

Ватаманюк Г.П. озвучила усну подяку кафедрі теорії та методик дошкільної освіти від вихователя ЗДО №20 – Мількевич Н.І., яка була наставницею Лаврентюк Тетяни, гарні відгуки про здобувачку освіти Кушнір Софію від методиста ЗДО №7 Круглецької І. І.