Home » 2024 » Вересень

Monthly Archives: Вересень 2024

І Міжнародний науково-практичний форум «ОСНОВНІ ЦІЛІ СТРАТЕГІЇ СТАЛОГО РОЗВИТКУ: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ» 26 вересня 2024 року

(більше…)

Пропедевтична практика для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти: настановна конференція

25 вересня 2024 року відбулася настановна конференція з проходження навчальної пропедевтичної практики в закладах дошкільної освіти здобувачами 2 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми здобуття освіти. Керівник практики з фаху Катерина ДЕМЧИК ознайомила присутніх із метою, завданнями, термінами й організаційними моментами щодо проходження практики, озвучила перелік звітної документації, змістові й технічні вимоги до її оформлення та орієнтовні терміни здачі на перевірку, продемонструвала взірці документації та прокоментувала специфіку оформлення її здобувачами.

Керівником практики зі спеціальності Галиною ВАТАМАНЮК проведено інструктаж з охорони праці й безпеки життєдіяльності під час практики на побутовому рівні та в умовах воєнного стану.

(більше…)

VІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Технології виховання і розвитку дітей в умовах сучасного закладу дошкільної освіти»


25 вересня 2024 року  на базі кафедри теорії та методик дошкільної освіти проведено VІ Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Технології виховання і розвитку дітей в умовах сучасного закладу дошкільної освіти» в рамках святкування Всеукраїнського Дня дошкілля.

Співорганізаторами конференції є Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, Інститут проблем виховання НАПН України, Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка, Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Харківський національний педагогічний університет імені Г.С. Сковороди, Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія, Управління освіти і науки Кам’янець-Подільської міської ради.
(більше…)

VІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція “Від творчого педагога до творчої дитини: гармонія партнерської взаємодії” (з міжнародною участю)

Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у роботі VІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (з міжнародною участю) «ВІД ТВОРЧОГО ПЕДАГОГА ДО ТВОРЧОЇ ДИТИНИ: ГАРМОНІЯ ПАРТНЕРСЬКОЇ ВЗАЄМОДІЇ», яка відбудеться 23-2жовтня 2024 року на базі кафедри теорії та методик дошкільної освіти Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

До участі в роботі конференції запрошуються науковці, науково-педагогічні та педагогічні працівники закладів освіти, здобувачі вищої освіти, а також усі, хто цікавиться проблемами дошкільної освіти.

НАПРЯМИ РОБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ

  1. Педагогіка творчості: філософський, культорологічний і психологічний контексти.
  2. Сучасні технології розвитку творчої особистості дитини дошкільного віку.
  3. Формування та розвиток творчого професійного потенціалу фахівців дошкільної освіти.
  4. Психолого-педагогічний супровід розвитку особистості дитини в реаліях сьогодення.

Інформаційний лист

Зустріч представників соціально-психологічної служби Університету зі студентами-першокурсниками

25 вересня 2024 року відбулася зустріч здобувачів вищої освіти перших курсів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти Камʼянець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка з працівниками соціально-психологічної служби університету, кандидатом психологічних наук, доцентом кафедри загальної та практичної психології Оксаною Логвіною та кандидатом психологічних наук, старшим викладачем кафедри загальної та практичної психології Юлією Данчук. (більше…)

Гостьова лекція «Інклюзивна освіта засобами музичного мистецтва»


24 вересня 2024 року здобувачі вищої освіти спеціальності 012 Дошкільна освіта й викладачі кафедри теорії та методик дошкільної освіти відвідали в режимі online (за допомогою платформи ZOOM) гостьову лекцію «Інклюзивна освіта засобами музичного мистецтва». Лектор – доцент Харківського національного педагогічного університету імені Г.С.Сковороди, ігромайстер, поет та композитор Шуть Микола Миколайович.
(більше…)

НА ПРАКТИКУ  ВПЕРШЕ

23 вересня  2024 року відбулася  настановна конференція з  проходження навчальної пропедевтичної практики  в  закладах дошкільної освіти  здобувачами   2 курсу  першого (бакалаврського) рівня  вищої освіти заочної форми  здобуття  освіти. Керівник  практики зі  спеціальності та  з фаху Галина Ватаманюк  в  онлайн-режимі ознайомила учасників конференції з метою, завданнями, термінами й організаційними  моментами щодо проходження  практики, озвучила перелік  звітної документації, змістові й  технічні вимоги до її оформлення   та  орієнтовні  терміни   здачі на перевірку, продемонструвала  взірці документів.  Також  було  обговорено процедуру  захисту практики  й  проведено інструктаж з охорони праці  й  безпеки  життєдіяльності під час  практики на побутовому  рівні  та  в умовах воєнного стану.

(більше…)

VI Всеукраїнська науково-практична конференція “Технології виховання і розвитку дітей в умовах сучасного закладу дошкільної освіти”

З метою підвищення рівня усвідомлення громадськістю в Україні важливої ролі освіти і науки в умовах воєнного стану та в післявоєнний період, запрошуємо долучитися до участі у роботі VI Всеукраїнської науково-практичної конференції «Технології виховання і розвитку дітей в умовах сучасного закладу дошкільної освіти», яка відбудеться 25 вересня 2024 року на базі кафедри теорії та методик дошкільної освіти в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка.

Напрями роботи конференції

  1. Інноваційні технології в умовах сучасного закладу дошкільної освіти.
  2. Розвиток творчого потенціалу дітей дошкільного віку.
  3. Професійна підготовка фахівців дошкільної освіти.
  4. Психолого-педагогічний супровід освітньої діяльності дітей дошкільного віку в умовах воєнного стану.

Інформаційний лист

Актуальні вакансії

Інформаці про вакантні місця на ринку праці у регіоні станом на 11.09.2024 року.

(більше…)

ЗБЕРІГАЄМО І  ЗАХИЩАЄМО  ВСЕ ТЕ, ЩО МАЄМО

 

12 вересня 2024 року, здобувачі вищої освіти Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка спеціальності «Дошкільна освіта» відвідали еколого-натуралістичний відділ Кам’янець-Подільського позашкільного навчально-виховного об’єднання (директор Наталія Ілаш). Під час зустрічі було обговорено одне з нагальних питань концепції Сталого розвитку – «Раціональне й ефективне використання ресурсів, шляхи реалізації цілей сталого розвитку». Методист еколого-натуралістичного відділу Оксана Богомолова розповіла про значущість сталого розвитку як для порятунку планети, так і порятунку кожного українця, про те, що збереження людства та умов існування для нього (екосистем і біосфери) – болюча проблема не лише окремих організацій світу, а й обов’язкова складова освіти на всіх її рівнях, починаючи з дошкільної.
(більше…)

Ми в соціальних мережах

Instagram

Facebook