Home » #kpnu » ЗВІТНА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ В ГРУПАХ РАННЬОГО ВІКУ

ЗВІТНА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ В ГРУПАХ РАННЬОГО ВІКУ

19 грудня 2022 року на базі кафедри теорії та методик дошкільної освіти проведено звітну конференцію з виробничої педагогічної практики в групах раннього віку конференцію для здобувачів 3 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 01 Освіта / Педагогіка спеціальності 012 Дошкільна освіта (денна форма навчання), які навчаються за освітньо-професійною програмою Дошкільна освіта. Керівники практики з фаху – Каньоса Н.Г., Ватаманюк Г.П., Демчик К.І. та Галаманжук Л.Л., з педагогіки дошкільної – Гордійчук М.С. і психології – Куриця А.І. зазначили, що завдання виконані здобувачами вищої освіти на високому і достатньому рівнях.

На конференції студенти розповіли про проходження практики в умовах воєнного стану, поділилися власними враженнями, висловлювали думки та судження щодо особливостей організації освітньої роботи з дітьми раннього віку в умовах воєнного стану.

 Здобувачі вищої освіти висловлювались, що переконані в правильності вибору своєї майбутньої професії та наголошували, що даного виду практика – це наступний крок у професійному становленні сучасного педагога закладу дошкільної освіти.

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram