Home » 2021 » Травень

Monthly Archives: Травень 2021

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram

Навчання студентів спеціальності 012 Дошкільна освіта оффлайн

У зв’язку з віднесенням м. Кам’янця-Подільського до «жовтого» рівня епідемічної небезпеки на педагогічному факультеті освітній процес зі студентами спеціальності денної форми навчання проходить в аудиторіях з дотриманням Протиепідемічних заходів, затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря України від 23 травня 2021 року № 4.

(більше…)

Методичний семінар “Інноваційна стратегія Базового компоненту дошкільної освіти (2021) – нова якість вищої освіти”.

24 травня 2021 року кафедрою теорії та методик дошкільної освіти спільно з Відділом освіти, культури, туризму, молоді та спорту Слобідсько-Кульчієвецької ОТГ за допомогою платформи Google Meet було проведено методичний семінар «Інноваційна стратегія Базового компоненту дошкільної освіти (2021) – нова якість вищої освіти».

(більше…)

Педагогічний марафон – «Я – молодий науковець» (обмін досвідом підготовки та участі в наукових заходах різного рівня)

Під такою назвою 20 травня 2021 року в рамках відзначення Дня науки на кафедрі теорії та методик дошкільної освіти було проведено педагогічний марафон зі студентами спеціальності 012 Дошкільна освіта. В онлайн форматі на платформі Google Meet та в аудиторіях, дружня родина викладачів, випускників кафедри та студентів мала змогу поспілкуватися й обмінятися досвідом участі в наукових гуртках, які функціонують на кафедрі, наукових заходах різних рівнів, проведених кафедрою, факультетом, університетом, освітньо-науковими закладами України.

(більше…)

День вишиванки

      Світлого настрою у ВИШИТИЙ ДЕНЬ! бажають Вам студенти та викладачі педагогічного факультету Кам’янець – Подільського національного університету імені Івана Огієнка .
Сьогодні мільйони українців по всьому світу вбралися у вишиванки. Багато неукраїнців у всіх куточках світу на знак солідарності з нами, на знак дружби і поваги до нас також вдягнули цей безмежно гарний витвір рук українців.
Ми всі дуже красиві у своїх вишиванках.
На нас дивиться весь світ і в цю мить весь світ милується нами!

Засідання науково-навчальної лабораторії «Теоретико-методологічні засади дошкільної освіти»

19 травня 2021 року відбулося чергове засідання науково-навчальної лабораторії «Теоретико-методологічні засади дошкільної освіти».

Цього разу головну увагу його учасники приділили розгляду низки питань, які стосувалися наукової діяльності кафедри теорії та методик дошкільної освіти. (більше…)

Круглий стіл «Наукові аспекти підготовки майбутніх педагогів закладів дошкільної освіти: компетентнісний підхід»

14 травня 2021 року на кафедрі теорії та меток дошкільної освіти відбулось засідання круглого столу за участю працівників закладів дошкільної освіти «Наукові аспекти підготовки майбутніх педагогів закладів дошкільної освіти: компетентнісний підхід». 

(більше…)

День науки

Складно собі уявити сучасне життя без досягнень науки. Адже лише завдяки науці людство досягло прогресу розвитку, пройшло шлях від перших спроб вивчення світу до космічних польотів та нанотехнологій. (більше…)

Для практик карантин – не перешкода

13 травня 2021 року відбулася звітна відеоконференція за результатами проходження виробничої педагогічної практики в закладах дошкільної освіти студентами ІІ (магістерського) рівня освіти галузі знань 01 Освіта / Педагогіка спеціальності 012 Дошкільна освіта за освітньо-професійною програмою Дошкільна освіта. (більше…)

Все починається з “малого”. Вперше…

30 квітня 2021 року на платформі Google meet відбулася настановна конференція з проходження педагогічної пропедевтичної практики студентами 1 курсу спеціальності “012 Дошкільна освіта”, групи DO1-В20, яка триватиме упродовж 6 тижнів з 3 травня по 11 червня 2021р. (більше…)